Underbara hav

HavetHavet vassSkog stigMat ute

Efter att jag hade ätit lite lunch så bestämde jag mig för att gå ner till havet. Det är inte alls långt, tar bara några minuter att gå dit. Det var lite svalare där nere vid vattnet, det blåste en del, men otroligt vackert i alla fall. Jag satte mig med ryggen mot ett litet hus som finns där så jag fick lite skydd mot vinden och så bara njöt jag av vågornas brus. :)

På vägen tillbaka så insåg jag hur otroligt vacker skogen var, helt knallgrön och med solen som strimlade ner mellan träden. Insåg dock hur svårt det är att fota skog! haha! Någon som har något bra tips? Jag gillar stammarna och solen som kommer ner emellan, men bilderna blir inte som jag vill! ;)

Jag låg länge i hammocken efter det och läste lite, tittade på den klarblå himlen och trädtopparna. Fick den där känslan som man bara får ibland, när hjärnan bara står still och inga tankar kommer. Har ni fått så? Jag bara var! Underbart.

Jag avslutade dagen med att grilla, vilket inte känns så vanligt när man är solo, men varför inte? Hade dock ingen ny kol, så det gick lite segt. Får inhandla det i morgon! Men gott vart det! :)

5 Comments

  1. by Linafoto on June 6, 2013  4:08 am Reply

    Svar: Tack så mycket!! :)

  2. by Gina Lisbeth on June 6, 2013  10:16 am Reply

    Så flotte bilder du tar - du sprer glede! :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.