Assisterande

Namnskyllt

I går var jag assistent åt fina Lisa-Marie. Vi åkte i väg upp till Örbyhus för att fotografera ett bröllop där. Det var sol och vackert väder när vi åkte, men under dagen så tjocknade molnen på och vi fick till och med lite regn på oss, men det var ytterst lite.
Det var ett otroligt fint bröllop med ett väldigt mysig brudpar. Efter vigseln fotograferade vi porträtten och jag fick till och med fota en del själv, vilket var roligt. Kommer nog få visa er några foton sen när brudparet har godkänt dom. :)

Vi stannade även och fotograferade brudskål, middag, presentöppning och tårtan. Vi fick till och med egna platser kring bordet och en egen namnskylt (bild ovan). Otroligt fint! Kändes lyxigt! Älskar färgen som de hade som tema på bröllopet, den blå-turkosa – min favorit! Fick definitivt inspiration till mitt eget bröllop! ;)

Det var otroligt kul att få följa med Lisa-Marie och se hur hon jobbar. Hon är en väldigt glad, trevlig och öppen tjej. Vi fungerade väldigt bra ihop och det finns kanske risk att vi jobbar ihop igen i framtiden!

5 Comments

 1. by Angus on July 21, 2013  7:26 pm Reply

  Nu gick det!!

 2. by Johanna Fåglund on July 21, 2013  8:11 pm Reply

  Sv: Tack så mycket :)) Ja, lite bilder blev det i helgen iaf :p

 3. by Lisa-Marie on July 22, 2013  8:29 am Reply

  Åh gulliga du! Ja det vore jätteroligt med framtida samarbete!

  Har haft en jättefin helg! :)

  Massor av kramar!

Leave a reply

Your email address will not be published.