En dag som assistent

Fotografs assistent

Ja, som ni vet så var jag assistent åt Lisa-Marie när hon fotograferade ett bröllop förra helgen. Det var verkligen superroligt och jag är väldigt glad att jag fick möjligheten. Väl behövligt att få se någon annan ‘in-action’ och se hur dom jobbar.
Även om jag fotar väldigt mycket jobb själv så var det roligt att följa någon annan och det gör jag gärna igen. Får kanske även börja ta med mig egna assistenter på fotograferingarna och låta sambon vila! hehe! ;)

Jag fotade en del behind the scenes till Lisa-Marie, så här får ni se några av dom fotona.

Fotografs assistentFotografs assistentFotografs assistent

3 Comments

  1. by Lisa-Marie on July 26, 2013  11:48 am Reply

    Tack så jättemycket för fina bilder på mig :)

    Kram!

  2. Pingback : Fotograf som assistent | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.