En spännande dag

Lila blomma

I dag ska jag göra något väldigt roligt, jag ska nämligen i väg och vara assistent på en annan fotografs bröllopsfotografering. Ska verkligen bli roligt att följa med och hjälpa någon annan och se hur dom arbetar. Är riktigt spänd. Vi ska nämligen åka en bit uppåt i landet också, så det blir lite bilresande. Men det är det värt! Jag har fått lov att ta med mig kameran också och fota själv när jag får möjlighet och även liten behind the scenes. Så har ni tur så får jag visa någon bild här sen!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning då jag får upphämtning om någon timma!
Trevlig lördag på er!

4 Comments

 1. by Lisa-Marie on July 20, 2013  9:34 pm Reply

  Hade jättetrevligt idag!
  Tack för att du följde med :)

  Kram Lisa-Marie

 2. by Linafoto on July 21, 2013  9:50 am Reply

  Svar: Åh vad roligt för dig :D

 3. by Linda on July 21, 2013  4:51 pm Reply

  Fint!

Leave a reply

Your email address will not be published.