En tripp på zoo

Skansen påfågelSkansen påfågelSkansen sälSkansen björnungeSkansen björnSkansen Älg

Som jag nämnde så hade jag ett dop/överraskningdsbröllop på Skansen i söndags. Så jag och sambon, som var assistent, passade på att gå runt lite på Skansen efteråt. Det var verkligen hundra år sen jag var där (inte alls överdrivet). ;)
Hur roligt som helst att se alla djuren och det var så skönt att promenera runt där, så vi har bestämt oss för att åka tillbaka snart igen. Vi hann inte gå hela då bilen skulle gå ut.

Fick också en väldig respekt för djurfotografer då jag tycker det är sjukt svårt att få bilderna bra, men de kan ha att göra med mitt objektiv. Jag använde mitt 100-300mm f/4-5.6 USM och det är svårt att få bilderna skarpa tycker jag och de blir väldigt mörka. Meeen det var roligt i alla fall att leka lite :)
Så här är lite foton.

Jag är nu på väg till min faster i Enköping med bror och hans familj, vi ska stanna där tills i morgon vilket ska bli väldigt skönt. Kameran är ju självklart med!! Så jag uppdaterar när jag kommer hem igen.

Skansen lemur frasSkansen getSkansen lokattSkansen gris lemurSkansen lemur

9 Comments

 1. by Junitjej on July 2, 2013  10:47 am Reply

  Vilka fina bilder!

 2. by vanessa on July 2, 2013  11:27 am Reply

  men åååh.. så fina bilder! älskar bilden på sälen haha xD .. Så knubbig och söt :3 .. önska jag hade med mig kameran då jag va på skansen för nån vecka sen..

 3. by Ellen on July 2, 2013  6:20 pm Reply

  Så söta bilder!

 4. by Anna on July 3, 2013  3:40 pm Reply

  men så läckert!

  • by Frida on July 3, 2013  6:29 pm Reply

   Tack!! :D

 5. by Emelie on July 4, 2013  7:19 pm Reply

  Va bra bilder du fått på djuren :) Fina!

Leave a reply

Your email address will not be published.