En vacker dag i juni

Gravidfotografering

Det har varit väldigt mycket naturfoton här den senaste tiden av någon anledning, så jag tänkte att jag måste ju bryta av det lite och visa några vackra foton från en gravidfotografering jag haft. Jag fotograferade ju Sonia, Erik och deras mage i juni. Det blev många fina fotografier från den dagen i Hagaparken, så jag måste ju visa er några fler.

Gravidfotografering

6 Comments

 1. by Johanna Fåglund on July 24, 2013  12:49 pm Reply

  Sv: Tack! :)) Man får ha lite tålamod :P Fast sen flög det runt rätt många på dt stället, så jag hade flera chanser.

 2. by Emelie on July 24, 2013  8:37 pm Reply

  Åh vad fina! Älskar färgerna och ljuset och allt!

 3. by Isabell / Blossom on July 25, 2013  8:35 pm Reply

  Graviditet är så fint! Underbart när man fångar det på bild :)

 4. by Liza on July 25, 2013  11:48 pm Reply

  Vilka varma och härliga bilder!
  Kram :)

 5. by Madeleine-foto on July 31, 2013  7:24 pm Reply

  Vilka fina bilder!
  Sv: Tack så mycket! Ja de har verkligen en fin miljö där!

Leave a reply

Your email address will not be published.