Landet igen

Ljung

För ett par timmar sen så kom jag ut till landet igen. Kände att jag lika gärna kan sitta här ute och redigera foton som att sitta hemma. Det känns som ett bra beslut! Dock är det ganska svalt idag och blåser stormar. Usch! Men jag ska ta en liten promenad strax för att få lite av den friska luften här ute innan jag gör lite middag och kanske ser någon film.
Blir mysigt! Kanske en brasa också…

Hoppas ni har en mysig tisdag!

2 Comments

 1. by Lisa-Marie on July 23, 2013  9:56 pm Reply

  Låter underbart! Önskar att jag kunde åka till landet och redigera! :)

  Har du lust att skicka någon bild till mig med mig i när du hittar någon bra :) Mailar dig tre stycken jag hittade sen!

  Kram!

  • by Frida on July 24, 2013  11:52 am Reply

   Ja det är en dröm! :)
   Åh va roligt, tack! Javisst ska jag skicka över de sen!
   Kram

Leave a reply

Your email address will not be published.