Regn ute – Sol i sinnet

Ljung

Canon EOS 7D + Canon EF 50/1,4 – 1/160, ISO 100 & 1,4

Det har var lite småtrist väder i går och samma i dag – moln och lite skvättar regn. Men det känns ändå okej, det är så mysigt att vara här ute på landet vilket som. Man får vara inomhus, eller springa runt i regnet (vilket vi gjorde i går), åka på utflykter och bara vara. Jag har suttit och jobbat lite vid datan, vilket faktiskt inte blir av lika mycket då det är fint väder.

Känner ett skönt lugn i mig just nu. Vilket känns bra!

Får så fina kommentarer från er, tack alla! Har även fått förfrågan om att skriva ut mina inställningar till bilderna (vilket ni nu ser ovan) och kanske lägga upp lite före- och efter redigerings bilder, vilket jag ska fundera på och se om jag har något kul att visa. :)
Jätte roligt att få tips! Tack!

3 Comments

  1. by Linafoto on July 30, 2013  12:43 pm Reply

    Svar: Yes jag flyttar tillbaka. Har bott här i snart tre månader och försökt söka jobb, men det har inte gått bra. Har inte råd att bo kvar här samt att jag får flera fotojobb-erbjudanden i Karlstad/Värmland som jag har fått tacka nej till på grund av att jag varit i Stockholm. Flyttar tillbaka till Karlstad där jag har min kundkrets och kommer söka jobb i Karlstad istället. Det är min plan nu :)

  2. by Simon G on August 1, 2013  9:51 pm Reply

    Vilken fin bild! Kan många gånger vara intressant att se vilka inställningar som användes för att ta bilden/bilderna. :)

Leave a reply

Your email address will not be published.