Utflykt del II

Ingbo KvarnIngbo KvarnIngbo KvarnIngbo KvarnIngbo Kvarn

Sverige är magiskt vackert.

Man tror att man måste åka bort från Sverige för att hitta de där magiska platserna som får en att tappa andan, men icke! Av en ren händelse så åkte vi förbi en skylt när vi lämnat kampingen som ledde till Ingbo källor och sambon skrek ut att där skulle vi svänga! Hehe.

Så vi följde skylten in i skogen och hamnade mitt i ingenstans… där fanns en parkering då vägen tog slut, så vi parkerade bilen och följde vägen in i skogen via fot. Det dök upp tre små röda stugor i en glänta och till höger om stugorna så låg källan. WOW! Vi vart helt chockade så vackert det var. Otroligt!

Vattnet var såå klart och mitt i källan så var vattnet väldigt djupt och botten ljus vilket gjorde att man såg det otroligt klara och turkosa vattnet, otroligt fint! Det var en sån mäktig känsla att stå där på bryggan och titta ner i vattnet som kändes oändligt, med solen i nacken och en lugn skog runtomkring en. Det enda ljud var den lilla uppbyggda forsen som tog vattnet från den lilla källan och bort till en liten kvarn.

Det är svårt att fånga en sån här vacker plats på bild, men jag gjorde mitt bästa!

Ingbo KvarnIngbo KvarnIngbo KvarnIngbo KvarnIngbo KvarnIngbo KvarnIngbo KvarnIngbo Kvarn

4 Comments

  1. by Emelie on July 11, 2013  7:34 pm Reply

    Åh vad fint det ser ut! :) Borde ge mig ut och hitta lite fina platser i Sverige också! :)

  2. by Johanna Fåglund on July 11, 2013  10:49 pm Reply

    Sv: Tack! :D Haha jaa, den fågeln var så fin, fast den såg också lite läskig ut :P

Leave a reply

Your email address will not be published.