Utflykt del III

Färnebofjärdens nationalpark SkogFärnebofjärdens nationalparkFärnebofjärdens nationalpark SkogFärnebofjärdens nationalpark UtsiktFärnebofjärdens nationalpark

Efter en liten stund i bilen var det min tur att få infall och följa en skylt. Denna gången var det mot ett utkikstorn. Det blev en lång avstickare från vägen, mycket längre än jag trott, men oj så värt det.

Vi parkerade bilen på en liten parkering vid vattnet och promenerade in i skogen. En bit in så såg vi det stora, höga utkikstornet. Gjord i mörkt trä och fick min höjdskräck att vakna till liv, den var högre än trädtopparna. Men upp skulle vi!

Väl uppe så var det värt skräcken och smärtan (foten), för utsikten var helt otrolig. Enbart skog så långt ögat kunde nå åt ena hållet och vackra små öar i vattnet åt andra. Där njöt vi av solen, värmen och utsikten. Glömde dock vattnet i bilen, så det blev inte så fasligt länge där uppe.

Men vilken fantastisk plats!

Färnebofjärdens nationalpark utsiktFärnebofjärdens nationalpark utsiktFärnebofjärdens nationalpark utsiktFärnebofjärdens nationalpark utsiktFärnebofjärdens nationalpark utsikt

4 Comments

  1. by Klara on July 15, 2013  12:39 am Reply

    Tredje bilden är ju hur fin som helst! :)

  2. by Double Up - Malin & Lina on July 15, 2013  3:24 pm Reply

    SV: inte riktigt ett vanligt ett motiv, sen uppe i högra hörnet har du tagit med någonting grönt. ser nästan ut som om att du gömmer dej bakom någonting ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.