Utflykt del I

Färnebofjärdens national parkFärnebofjärdens national park

Jag och killen hade bestämt oss för att göra en roadtrip i söndags, en liten fotoresa. Så vi hade suttit och kollat på kartan vart vi skulle kunna tänka oss att åka. Jag ville gärna åka någonstans där det fanns vatten, så efter ett tag hittade vi Färnebofjärdens national park som ligger på väg upp mot Gävle, lite inåt landet. Så det var vårt mål för dagen och sedan att avsluta kvällen i Gävle.

Jag tänkte dela upp den här utflykten i flera inlägg så det inte blir så långt, har ju massvis med foton att visa! :D

Vi började i alla fall på förmiddagen och åkte iväg och första målet skulle bli Sala, där vi skulle stanna för att tanka. Sen var det dags att köra hela vägen till national parkens start, vid Tjärnsjö som blev vårt första riktiga stopp. Där var det en kamping som vi gick förbi för att komma ner till vattnet och två otroligt fina stränder. Fullt med folk som badade, då det var ca 27 grader varmt så förstår jag dom!
Vi satte oss vid en parkbänk och njöt av den otroliga värmen, människorna och platsen vi var på, otroligt fint. Sen promenerade vi längst stränderna för att sedan ta oss in i en vacker skog innan vi rundat allt och kommit tillbaka till bilen.

Underbart första ställe på vår resa!

Färnebofjärdens national parkFärnebofjärdens national parkFärnebofjärdens national parkFärnebofjärdens national parkFärnebofjärdens national parkFärnebofjärdens national parkFärnebofjärdens national park

4 Comments

  1. by Linda on July 10, 2013  11:04 pm Reply

    Härliga bilder!

Leave a reply

Your email address will not be published.