En ny fas i livet

Vatten bojor

Nu ska jag berätta för er kära vänner vad det är som händer i mitt liv som är så spännande och gör att jag hamnat lite efter här på bloggen. Jag har lagt in lite kryptiska kommentarer här och där, men inte sagt något mer.

Det är nämligen så att jag bestämt mig för att på heltid, fullt ut, köra på mitt egna företag som fotograf. Vilken lycka! Jag har nämligen fått ett frilandsjobb som bostadsfotograf som är i uppstarten just nu. Så jag kommer blanda det med att fortsätta fotografera bröllop, barn, gravida och allt annat kul. Vilken härlig kombination!
Så nu är det mycket i huvudet, planering och att få allt att fungera, det är mycket man automatiskt får som anställd som jag nu måste ordna! Min hjärna går på fullvarv, men det är så roligt!
Jag går runt och ler för mig själv, sjunger och dansar till lycklig musik och känner fjärilarna i magen, det är som om jag vore nykär! hehe! En väldigt spännande fas i mitt liv och jag är så lyckligt lottad som har så fin och stöttande familj, vilka underbara människor! Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dom.

Så som ni förstår så håller livet på att förändras, men till något fantastiskt roligt! Så jag hoppas att ni håller er kvar och följer min resa genom denna nya, spännande delen av livet som fotograf! :D

Min ledsång just nu har denna text i sig:

I’ve been waiting to smile, ‘ay
Been holding it in for a while, ‘ay
Take you with me if I can
Been dreaming of this since a child
I’m on top of the world.

“On Top Of The World” – IMAGINE DRAGONS

2 Comments

 1. by Emelie on August 24, 2013  8:46 am Reply

  Åh vad roligt! Stort grattis till dig! Heja Heja! :D
  Kommer gå jättebra, det är jag säker på! :)

 2. by Angus on August 24, 2013  8:02 pm Reply

  grattis Frida!!!! du är så bra! roligt för dig
  Vad innebär det där jobbet? Du måste ha all utrustning själv antar jag? Vad behöver man?

  tack för kommentaren om hemsidan! Självklart lånar vi alla ideér av varann!! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.