Dålig uppdatering

Porträttfotografering

Usch vilken dålig uppdatering det har varit här på sistone. Har haft så himla mycket i veckan, har ju startat med mitt bostadsfotograferande och jobbat massor! Superroligt är det och väldigt utmanande. Har ju inte jobbat så mycket sen jag blev sjukskriven i våras så det är lite tungt för kroppen, men väldigt skönt! :)

Så det är mest det jag har gjort. I går kväll var jag även på en till fotokurs och fotade snygga modeller, tänkte visa en liten första titt på det och ska ordna fler bilder snart. Finns massor!

I morgon är det bröllopsfotografering som gäller och jag ser verkligen fram emot det, ska bli fint väder så det kommer bli toppen! Nu ska jag ha en skön fredagskväll innan jag ska ladda batterierna inför morgondagen.

Hoppas ni får en fantastisk fredag!

7 Comments

 1. by Lisa-Marie on September 6, 2013  8:53 pm Reply

  Spännande! Håller alla tummar jag har för att ni får bra väder imorgon :)

 2. by tess on September 6, 2013  9:03 pm Reply

  så vacker..:)

 3. by Emelie on September 7, 2013  8:28 am Reply

  Superfin bild och väldigt vacker modell! :)

 4. by Filippa Wallin on September 8, 2013  9:57 am Reply

  Underbar bild!
  sv: Det var så himla lite hörru! Hoppas du får en fortsatt fin dag! Kram kram!

 5. by sannah nilsson on September 19, 2013  6:00 pm Reply

  Åh vilken vacker bild, du är så himla duktig!:)
  Nu ligger det ute bilder från min systers turkiska bröllop på min blogg, kika gärna in och kommentera vad just du tycker!:) hoppas du har haft en bra dag,kramar!:)

 6. by Jettman.se on September 26, 2013  10:31 am Reply

  Fin bild, mysigt ljus :)

Leave a reply

Your email address will not be published.