En dag vid datorn

Gravidfotografering

I dag har jag haft en dag utan bostadsfotograferingar så jag har kunnat koncentrera mig på de andra fotografierna. Har levererat urval till paret ovan, skickat iväg ett par färdiga bilder till en annan kund samt påbörjar urvalsprocessen från en till fotografering. Mycket som ligger och väntar och mitt nya jobb som bostadsfotograf har tagit mycket tid och energi de senaste två veckorna, men det är roligt! Känns ändå som att jag börjar komma in i det så det blir lättare.

I morgon tänkte jag nog ta en ledig dag och slappa! Lyxigt va!? ;)
Mina fötter skulle behöva några dagars vila, har nog aldrig stått och gått så här mycket sen jag vet inte när. Blir inte så mycket sånt som student, programmerare eller arbetslös! hehe!

Full fart – och jag älskar det!

Trevlig fredag mina vänner!

3 Comments

  1. by Elise on September 13, 2013  9:47 pm Reply

    Åh vilket vackert foto! :)

  2. by Elena on September 14, 2013  10:40 am Reply

    Vilken härlig bild!

Leave a reply

Your email address will not be published.