Fantastiskt bröllop

Bröllopsfotografering porträtt

När en kund säger “vi blir verkligen inte bra på bild” då känner man som fotograf hur det kittlar till i magen. Nu jäklar kommer utmaningen, nu ska jag få dessa människor att känna sig som värsta proffsen. Ett av mina knep är att ha med en väldigt lättsam assistent, det hjälper alltid. Och vid gårdagens bröllop så tog jag med sambon. Han är bra han!

Och vilket bröllop, vilket väder och vilka fina människor! Jag är nog lite smått förälskad i dom, så underbara personer! Vi hade en riktigt trevlig fotografering av porträtten innan den vackra vigseln utomhus. Jag har sååå mycket bilder att gå igenom, för tro det eller ej – dessa människor gör sig verkligen på bild. Väldigt vackra personer! Måste bara få visa en liten tjuvtitt på en bild som fastnade när jag lite snabbt kollade igenom bilderna.

Mer kommer, det lovar jag!
Jag är så otroligt nöjd med bilderna, det pirrar i magen av lycka!

6 Comments

 1. by Malin on September 8, 2013  7:48 pm Reply

  Vilken underbar bild!

 2. by Emelie on September 8, 2013  9:48 pm Reply

  Helt magisk bild! Så underbart fin! Ska bli jättekul att se fler! :)

 3. by Maria Carlsson on September 9, 2013  3:15 pm Reply

  Du är jätteduktig på att fota! Så sjukt fin bild!

 4. by Malin on September 9, 2013  6:49 pm Reply

  Allt bra med dig annars? :)

 5. by Anneli - A'la Foto on September 15, 2013  12:51 pm Reply

  En underbar bild på ett vackert par! Ja, visst blir man extra taggad när någon säger så!! Det är det som är utmaningen och jag gillar att anta den! :O)

Leave a reply

Your email address will not be published.