Mycket jobb efter en lugn lördag

BarnfotograferingBarnfotografering

I går hade jag en sån där slapp dag. Jag låg faktiskt i sängen nästan helga dagen, läste, såg serier och bara var. Vaknade med en sån fruktansvärd huvudvärk som höll i sig hela dagen. Men tog mig ut på en liten promenad med sambon på eftermiddagen och fick frisk luft. Sen blev det mera läsa och sängliggande, hehe!
Fast såna dagar behövs ibland, känner mig riktigt utvilad i dag och det är ju skönt! :)

Har haft en riktig dator-dag i dag. Massa redigeringar som gjorts vilket är härligt! Har några jobb som ska skickas i väg sen ska vi åka till sambons föräldrar och äta middag, alltid lika härligt att bli bortbjuden! ;)

Ovan ser ni några fler bilder på lilla söta Malcolm som jag fotade i början på Augusti. En riktig liten charmis!

Leave a reply

Your email address will not be published.