Trevlig resa med dop

Dopfotografering

Jag har haft en riktigt mysig liten tripp upp till Umeå. Men det blev kort! Jag kom dit i lördags kväll och tidigt på söndag morgon så åkte jag och mamma vidare upp med bil till min morbror och moster som bor ca 30 mil uppåt. Så det blev några timmar i bilen.
Men väl där uppe så fick vi träffa dom och mina kusiner och min kusins söta döttrar som var huvudpersonerna i det hela då de skulle döpas. Riktigt fint dop och jag fick äran att fotografera dom. Vi hade även en liten fotosession när vi kom hem till dom (bild ovan) och jag har ett fullt minneskort som ska gås igenom, men jag bara måste visa en liten första titt till er. Visst är dom för söta?

Kommer ni ihåg att jag fotograferade tvillingarna i våras?

Sen åkte vi hem igen och måndagen spenderades med farmor och mina föräldrar, vi var tillexempel och åt lunch vid ett ställe vid älven, riktigt fint! Sen åkte vi hem på måndag kvällen. Väldigt kort med rolig resa!

2 Comments

  1. by Amanda on September 4, 2013  11:51 am Reply

    Underbar bild :D

  2. Pingback : Dop i september | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.