Bostadsfotografering

BostadsfotograferingBostadsfotograferingBostadsfotograferingBostadsfotografering

Såhär kan det se ut när jag fotar bostäder, bilderna är från fyra olika ställen och det är endast fotograferingen som är min då redigeringen sker av företaget som jag frilansar för. Men rätt snyggt blir de ju!? ;)

Det har börjat rulla på ordentligt med bostadsfotograferingar nu, det var lite lugnt där december-januari, så det känns bra att det börjar komma igång igen. Jag har en i eftermiddag innan jag tar lite helg. Ska bli skönt. Dock så hämtade jag lillskrutten på dagis igår och efter någon timmes gosande så känner jag nu halsont. Dagisbarn! Men man kan ju inte bli arg på honom, det är ju inte så att det går att hålla sig borta från den där urgosiga lilla pojken! :P

Får hoppas att det inte blir någon fullbordad förkylning bara! Fram med kurerna nu, varm choklad och sen glass…låter väl bra?

Ha en toppen fredag allihopa!

1 Comment

  1. by Mathilda on March 4, 2014  3:07 pm Reply

    Gud vad snygga bilder!
    Vilket företag är det du frialnsar för? :)

Leave a reply

Your email address will not be published.