Fullspäckad dag!

Barnfotografering

Söta lilla tjejen som jag fotade för ett par veckor sen, när värmen slog till.

Jag började denna morgon med att fotografera ett riktigt fin par i gamla stan, vi började tidigt så att vi slapp alla människor. Det blev riktigt fint!

Nu ska jag strax åka iväg och fota ett gäng killar som har en herrdag i Hagaparken, sen är det ett till kärlekspar och sen avsluta dagen med familjefotografering. Blir en full dag med massor av roligheter! Under mina två nästa fotograferingar har jag med mig grymma Joanna som assistent, så jag får lite bärhjälp. Nacken är bättre idag men fortfarande lite öm efter gårdagens attack! :P

Solen skiner på klarblå himmel och det ska bli upp mot 20 grader idag, kommer bli fantastiskt!! :D

1 Comment

  1. by Angus on May 17, 2014  11:01 am Reply

    Åh sötnos!
    Det är så härligt att kunna vara ute i värmen och fota nu!

Leave a reply

Your email address will not be published.