Planering och fundering

Hundar

Två söta vovvar som var med under en familjefotografering jag hade förra veckan.

Nu är det mycket planering och funderingar inför min resa. Snaart bär det av på mitt första äventyr denna sommar!! Jag är väldigt exalterad måste jag säga. På fredag morgon så åker jag till Alicante i Spanien för att spendera två dagar med att upptäcka stan och fota ett kärlekspar och en familj. Hur kul är inte de!?! Alldeles ensam dessutom, vilket ska bli spännande då jag inte rest själv tidigare. Men sen på lördagskväll så ska jag åka till Torrevieja och möta upp en foto kollega och vi ska fota lite mer, bland annat ett bröllop!! Kommer bli så himla fint!

Jag är så galet glad och hyper över denna resa. Ska bli så himla kul, spännande, läsligt, fantastiskt! Ja. allt! :D

Leave a reply

Your email address will not be published.