Söt liten björn

BarnfotograferingBarnfotografering

Här kommer lite fler bilder på den här söta tösen som jag fotade för ett par veckor sedan. Känns som att det är över med utomhusfotograferingar av barn nu, är lite för kallt ute och det är inte jätte roligt med en massa kläder på. Men det kan ju faktiskt vara rätt fint med vinterbilder i snön, så får kanske hålla mig tills den dyker upp (vilket jag hoppas dröjer).

Sen jag bröt foten så är inte snö och is min bästa vän. Så jag längtar inte riktigt tills de dagarna kommer!

Men jag sitter och tittar (och drömmer) om lite studioutrustning. Fungerar på att köpa riktiga fotolampor så det blir lättare att fota inomhus, även om jag inte har någon studio. Köper något som man lätt kan plocka med sig. Skulle vara väldigt roligt! :)

BarnfotograferingBarnfotograferingBarnfotografering

4 Comments

  1. by Emelie on November 22, 2013  10:12 am Reply

    Verkligen superfina bilder! :)

  2. by Andrea on December 2, 2013  5:16 pm Reply

    Superfina bilder och jätte härligt ljus!!

Leave a reply

Your email address will not be published.