Dop i september

Råneå KyrkaDopDop

I september så åkte jag och mamma för att gå på min kusins barns dop. Jag har inte varit så bra på att visa bilder från denna dag, så tänkte att jag ska göra det nu. Blir en liten bildbomb!
Vi åkte direkt till kyrkan där själva dopet höll till och sedan hem till dom för fika och paketöppning. Det var en fantastisk dag som vi kunde tillbringa ute på deras altan. Fantastiska färger, underbara människor och två fantastisk fina små tjejer!

Här kommer bilder från hela dagen.

DopDopDopDopDopDopDopDop presenterDop presenterDop presenterDop klänningar

5 Comments

 1. by Weronica Hellström on December 11, 2013  9:54 am Reply

  Fantastiska bilder från en fantastisk dag Frida!! :) Det gjorde du bra!!

  Jag var så glad att ni kunde komma och fira vår speciella dag med oss. De underbara bilderna är en jätte bonus såklart men det betydde mycket att ni var där.

  Kram Weronica

  • by Frida on December 11, 2013  10:49 am Reply

   Tack så jätte mycket! Är så glad att ni blev glada för bilderna.
   Det var super roligt att vi hade möjligheten att komma förbi! :)

   Kraam

 2. by Amy on October 5, 2014  12:34 pm Reply

  Men jisses vilka fantastiska bilder som jag helt har missat! Små änglatjejer och vackra kusiner har vi! Synd att jag är så frånvarande i allt som händet, det måste bli ändring på det. Jag älskar ju hela kusinskaran och de små även om jag bara sett bilder än så länge. Ännu en dag du fångat så fint med fotografier!

  • by Frida on October 5, 2014  6:25 pm Reply

   Tack snälla! Ja vi får nog dra ihop en träff snart, det kommer ju även en till litet kusin-barn hos Camilla när som helst :)
   Tack så mycket!

Leave a reply

Your email address will not be published.