Tomtenissen Noah

Julfotografering

I går hade vi en liten julfotografering med sötaste tomtenissen Noah, min älskade brorson. Det var lite utmanande då jag inte har någon studioutrustning, men tycker det blev rätt bra i alla fall! :) Detta är endast ett smakprov och egentligen bara en del av en bild (ni kommer få se hela snart).

Sen tog vi även liten familjefoton som jag kommer visa senare!

Nu vill jag önska er en riktigt fin första advent!

3 Comments

  1. by ANNNAIZ on December 1, 2013  2:07 pm Reply

    SV: Tack för att du sa till, det har varit något strul med min blogg.. Men nu ska det vara fixat. Skulle du kunna testa om det går att kommentera nu så är du jätte snäll? :) Kram

  2. by Emelie on December 1, 2013  6:08 pm Reply

    Åh så söt man kan vara! :)

  3. Pingback : Hela tomten | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.