Bus tjejerna

TvillingarTvillingarTvillingar

Jag tog ju lite ledigt igår och tillbringade min eftermiddag tillsammans med två av mina kusiner. Vi är ruskigt dåliga på att träffas, ena kanske för att hon bor i Belgien…den andra har jag ingen bra anledning till då hon bor i Stockholm, hehe. Men vilket som, äntligen sågs vi! Jag kunde ju inte riktigt lämna kameran hemma då min kusins små busiga tvillingar skulle följa med, men det är ju okej att fota så länge det inte är jobbfoto. Då får man fota även på lediga dagar! ;)

Jag dör när jag ser dom här tjejerna, dom är så himla söta och dessa ögon! Tjocka, långa fransar och is-blå ögon. Så himla fina!

2 Comments

  1. by Emma on April 16, 2014  12:16 am Reply

    Ååh vilka vackra skapelser, sååå söta!! :D

Leave a reply

Your email address will not be published.