Söt donna

Barnfotografering

Måste ju verkligen visa upp denna söta donna som jag fotade i söndags! Vilken liten goding! Hon och hennes föräldrar var en av tre familjer som jag fotade, har så mycket fina bilder att jag blir lycklig!

Nu tänker jag dock åka ut till landet, det är ju Valborg idag, så vi åker dit. Men jag kommer åka hem igen på fredag då helgen är full av jobb. Så jag tar helg mitt i veckan istället, helt okej det med! ;)

Ha en fin Valborgsmässoafton!

3 Comments

  1. by Maria on May 8, 2014  12:06 pm Reply

    Alltså vilka ögon!

  2. by Katten - Pigg & Duktig on May 8, 2014  10:48 pm Reply

    Hej! Hittade hit via Jonna Jinton och tycker det är jättehärligt att titta runt på dina bilder! Jag är en amatör-fotonörd och älskar att titta runt på fotobloggar och inspireras! Den här bilden var ju helt underbar!
    Tack för titten - vi ses igen :)

  3. Pingback : Fullspäckad dag! | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.