Familje-lördag

FamiljefotograferingFamiljefotografering

Jag åkte ut till landet i onsdags med pappa och sedan kom mamma, svägerskan och brorsonen ut. Även min faster och bror kom ut under torsdagen och trots att det snöat under natten – galet! Och mycket…minst en decimeter. Så sken solen och vi höll oss ute mest hela dagen. I solen var det varmt och snön smälte snabbt.

Jag åkte hem i går kväll då helgen består av massor av familjefotograferingar. Jag har haft två stycken idag, mitt jobb är verkligen bara för underbart! Det är så roligt att fota sprattliga barn som inte kan stå still, hehe!
Skulle även haft en porträtt fotografering men den ställdes in på grund av sjukdom.

Ovan ser ni några bilder jag tog på brorsonen och hans mamma under påsk. Jag är lite dålig på att styra upp riktiga fotograferingar med mina nära, så det ska det bli skärpning på! Har ju världens finaste familj, så det ska ju inte vara så svårt tycker man! ;)

Hoppas er lördag är fin!

1 Comment

  1. by Emelie on May 4, 2014  8:03 am Reply

    Jättefina bilder :)
    Är också dålig på att fota mina nära och kära. Har som mål i år att alla måste fastna något på en bild iaf :)

Leave a reply

Your email address will not be published.