En familj i drömska

Gravidfotografering

Åh jag måste ju få visa er vad jag gjort idag! Jag mötte upp Jessica, David och Filippa, samt deras lilla i magen. Vi slog tält, bokstavligt talat, intill en blommande buske. Har länge velat göra en sån här drömsk fotografering och äntligen fick jag till det. Åh så nöjd jag är!

Familjen ovan är en underbart familj som är återkommande kunder, fotade bland annat föräldrarna när Filippa låg i magen och när hon var nyfödd. Det är så roligt att få följa med en familj såhär och se utvecklingen. Nu längtar jag tills den lilla tittar ut och jag får fota nyfött igen. :)

Lyckorus i magen!

2 Comments

  1. by Angus on June 27, 2014  9:17 am Reply

    Åh syperfint!

  2. by Angus on June 28, 2014  6:30 pm Reply

    Åh tack för din fina kommentar! Gillar o visa sanningen oxå i denna annars väldigt perfekta o ytliga bloggvärld!

Leave a reply

Your email address will not be published.