Familj i solen

Familjefotografering

Den här veckan har mestadels bestått av redigering och att gå igenom bilder för urval, samt lite bostadsfotografering och gravidfotografering. Har känts som en bra veckan även om jag har mycket kvar att göra.

Ovan ser ni två bilder från en fin familjefotografering som jag hade med dessa två nyblivna föräldrarna, så himla fina! Vi hittade lite skugga i den strålande sommardagen och slog picknick! Man kan ju inte annat än älska färgerna som är ute nu, allt är så grönt och fint.

I går fyllde min kära svägerska år, så grattis i efterskott till dig (du fick allt tårta och presenter av mig) och i helgen blir det firande av min älskade lilla skrutt till brorson som fyller 2. Underbart! Hoppas på fint väder.

Leave a reply

Your email address will not be published.