Grattis på 2 års dagen

Barnfoto Noah 10 dagarBarnporträttBarnfotograferingBarnfotograferingPojkeVardagsfotonBarnporträttBarn

Min käraste lilla skrutt! Fasters lilla bästis. Det finns ingen som är så söt som min lilla Noah. ojoj! Han gör dom sötaste grejerna, dom roligaste minera och ingen kan uttala mitt namn som han gör, så himla go!!

I dag är det hela 2 år sedan du kom till vår jord och livet har aldrig varit så fullt av energi, glädje och bus. Vad gjorde vi innan dig egentligen? Går inte att förstå vad vi gjorde av vår tid. Våra liv är definitivt förändrade – till något bättre.
Just nu är det exakt 2 år sedan jag fick det där underbara smset om att jag blivit faster. Jag kommer ihåg hur jag satt på jobbet och kände tårarna fylla ögonen av lycka. Trodde inte jag skulle reagera så starkt på det eller falla så pladaskt som jag gjorde för den där lilla parveln, men det gjorde jag.

I morgon ska du firas med buller och brak!

Grattis fasters lilla gris!

2 Comments

  1. by Elena on June 13, 2014  11:25 pm Reply

    Så söt!

Leave a reply

Your email address will not be published.