Söt tjej i studio

Barnfotografering studio

Förrförra veckan så assisterade jag en kollega i hennes studio. Hon ville ha lite foton på hur det ser ut när hon jobbar (ska visa lite bilder från det senare) men jag fick även möjlighet att ta någon bild på den söta modellen som vi hade under dagen. Det är roligt att fota i studio, även om jag tycker mest om att fota ute. Vi körde dock naturligt ljus, så det är lite mer min stil :)

Här är i alla fall en liten titt på hur den söta modellen såg ut!

5 Comments

  1. by Isabella on June 17, 2014  6:39 pm Reply

    Svar: ja jag råkade skriva fel, skrev i nattmössan igår :) så bara för att vara exakt nu ändrade jag till 45 479 personer haha! Kram

  2. by Ninni on July 7, 2014  4:01 pm Reply

    Sicken supersötis!

Leave a reply

Your email address will not be published.