Lite minisemester!

Nyföddfotografering

I onsdags fotade jag denna söta lilla tjej som endast var 12 dagar gammal. Så underbart att få gosa med dom här små.

Nu tänkte jag ta lite ledigt, vilket känns år och dar sen! :P
Jag åker ut till landet och stannar till mitten på veckan, mina föräldrar är där på semester och vi ska vara barnvakt åt brorsonen. Så det blir bada, äta glass och slappa. Underbart! Tar med kamera och så, så kanske tar ett kort och lägger upp…vi får se hur mycket datorn lockar! Hehe!

Ha en riktigt skön och svettig helg! ;)

5 Comments

 1. by Diana on July 25, 2014  5:01 pm Reply

  Vilken liten sötnos :)

 2. by Förspel on July 25, 2014  5:37 pm Reply

  kram på dig Fia! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt.

  Fortsätt skriva! Kram <3

  /Lina

  • by Frida on July 26, 2014  11:20 pm Reply

   Men åh, tack snälla! Va roligt! :)

 3. by Angus on July 26, 2014  6:13 pm Reply

  åh sötis!!
  sv. tusen tack!

Leave a reply

Your email address will not be published.