Fantastisk helg

Barnfotografering

Den här helgen har varit riktigt fin. Inte bara för att det har varit sol efter en vecka med regn och kyla, men även för att jag haft så fina jobb. Det började i går med bröllopsfotografering som var riktigt fin och det vart så perfekt med vädret, speciellt eftersom att vigseln var utomhus. :)

Sen i dag så var jag först och fotade den här söta killen ovan med hans mamma, mormor och moster. Det var riktigt kul, även om han tyvärr blev less rätt fort. Men ett gäng guldkorn fick vi till. Sen fotade jag ett blivande brudpar och deras lilla son på fyra månader. Underbart att få fota alla dessa i höstfärgerna som börjar komma nu.

Kika in på min Facebook för att ta del av mitt hösterbjudande som finns där!

Och ha en fin söndagskväll!

Leave a reply

Your email address will not be published.