Wilma

NyföddfotograferingNyföddfotograferingNyföddfotografering

I dag är inte den roligaste dagen på månaden. I dag är jag lite sjuk. Fast jag ignorerar det. Att jobba med feber är verkligen annorlunda, inser att man virrar mer än vanligt, hehe. Tur att det är bostadsfotografering och objekten i alla fall står still! ;)
Jag mår hyfsat i alla fall. Nu ska jag dricka te och kurera mig ordentligt.

Ovan har ni söta lilla Wilma, hur liten får man vara? Och så stolt storasyster i Filippa! Hon var riktigt fin med lilla syster och det är så kul att se den där relationen och jag är nyfiken på att se hur den utvecklas.

Längtar till nästa gång jag får fota nyfödd!

2 Comments

  1. by MATILDA on September 20, 2014  6:12 pm Reply

    så fint!

Leave a reply

Your email address will not be published.