Hösten när den är som bäst

FamiljefotograferingFamiljefotografering

I dag tog jag mig ut mot Vaxholm för att träffa dessa busungar och deras föräldrar för att ta lite fina foton i höstlöven. Det är ju alldeles perfekt ute nu med löven som är så färgglada på träden men även en del som fallit. Underbart! Vi hade rätt tur med vädret också då det var rätt mörka moln som for förbi, men höll sig borta så vi fick till en massa fina bilder och bus i löven.

Hade en fotografering lite senare på eftermiddagen och då fick vi tyvärr vara med om lite regn. Som tur var så kunde vi ta skydd under träden och sen var det uppehåll. Kom inte så mycket regn. Men nu sitter jag med massor av fina höstbilder på datorn som ska gås igenom. Älskar det! :D

1 Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.