Leendes helg

Barnfotografering

Det gladaste leendet som fick stå för helgen. Söta pojken ur familjen som jag fotade för några veckor sedan.

Jag hoppas ni har haft en riktigt härlig helg! Själv skulle jag jobbat nu, men lilltjejen i familjen som jag skulle fota hade blivit sjuk under natten, stackars lite. Så jag fick lite fritid. Vi var på kalas under gårdagen och sen åkte vi ut en liten snabbis till landet och sov där. Blev otroligt kort då vi kom ut efter åtta och åkte innan tolv, hehe! Men mysigt ändå!

Nu sitter jag och rensar upp på hårddisken, sånt där som aldrig görs – det gör jag nu! :P Väl behövligt!

I veckan kommer jag inte jobba med lika många fotograferingar och istället jobba med redigering och sen ha lite gos-terapi med min brorson. ;) Känner att jag behöver det!

1 Comment

  1. by Angus on October 28, 2014  10:45 pm Reply

    ja dör va fint
    underbar Bild

Leave a reply

Your email address will not be published.