Drömmar

Nyföddfotografering

Inser hur lite jag fått gjort i veckan, eller jag har jobbat massor, samt varit barnvakt tre dagar, men redigerings-mässigt. Har inte ens uppdaterat bloggen. Fyfy! Men nu är det helg och jag tänkte andas ut lite (fast också redigera lite bröllopsbilder). Har haft en riktigt slö morgon och ska nog ta en liten promenad om ett tag, men annars har jag inga storslagna planer.

Jag sitter också och drömmer om en studio. Jag har aldrig riktigt brytt mig om den delen då jag endast fotar i naturligt ljus och helst utomhus. Men vid den här tiden på året så är ju det mindre kul. Så jag drömmer lite. Helst skulle dagsljusstudio vara högst på önskelistan, men vi får se. Vore kul med något i alla fall, för att ha möjligheten. Får se om jag då investerar i studioutrustning också eller kör på naturligt ljus. Jaja… drömma går! :D

Ovan har ni sötaste Eliot som jag fotade hos hans föräldrar och det underbara fönsterljus som de hade. Det vore fint att ha något sånt! ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.