God Jul och spännande nyheter!

JulfotograferingJulfotograferingJulfotografering

Jag vill önska er alla en riktigt fin jul!

Speciellt med dessa bilder på min älskade brorson som jag är så lycklig över. Speciellt att han är sån kamera-charmör! ;) Jag vill också med dessa foton dela med mig av den spännande nyheten att FotograFia från och med 2015 har en studio! Yay! Bilderna ovan är tagna från den, egentligen innan den vart helt klar. Mina bakgrunder har inte anlänt än. Men under 2015 kommer det påbörjas fotograferingar och erbjudande om detta kommer att komma upp! Lokalen är liten och passar nyfödda, små barn och enklare porträtt. Tyvärr blir det svårt att få hela familjer på bild, men man måste börja någonstans! :D

Hoppas ni äter massor med knäck och pepparkakor och njuter av ledigheten, för det gör jag! Kommer ta lite längre ledigt nu och vila upp mig ordentligt inför alla äventyr under 2015.

Leave a reply

Your email address will not be published.