Uppladdning

Studiofotografering

Jag har varit bortrest på kryssning med min kille och hans bröder samt deras föräldrar några dagar. Vi bestämde oss för att överraska deras mamma som fyllde stort och vi lyckades verkligen, vilket var galet roligt. Väldigt kul att vara samlade sådär också som man inte vanligtvis är. Så idag har jag en lugnare dag och laddar lite utrustning inför morgondagens fotografering. Snart ska jag ta med min killen för att åka iväg och shoppa en sväng och göra lite lördags mys. :)

Ovan har ni ett till foto på söta William som jag fotade för ett litet tag sen i studion. Deras bilder ska levereras i veckan och då kommer jag visa fler! Jag har så mycket idéer för studiofotografering att det pirrar i kroppen! ;)

Ha en riktigt härlig lördag!

Leave a reply

Your email address will not be published.