Busfröt Jennifer

Barnfotografering studioBarnfotografering studioBarnfotografering studioBarnfotografering studioBarnfotografering studio

För några veckor sen så hade jag besök i studion av söta lilla busfröt Jennifer. Hon ville bara springa runt, leka med min rekvisita och göra allt förutom att le in i kameran. Hehe! En härlig utmaning för en fotograf. Otroligt mysig är hon i alla fall och ett gäng foton fick vi som man smälter av.

Jag var faktiskt lite små negativ till att skaffa en studio i början, visste inte riktigt om det var min grej då jag normalt jobbar med naturligt ljus. Men det är riktigt kul faktiskt och ett väldigt bra komplement till utomhusfotograferingar då de inte alltid går att genomföra. Än så länge har jag rätt litet så det fungerar mest till riktigt små barn eller väldigt stilla vuxna ;)

Nu ska jag skicka iväg ett gäng bilder innan jag åker iväg på lite bostadsfotografering. Hoppas det slutar regna.

Leave a reply

Your email address will not be published.