Nyfödd liten princessa

Nyfödd

Jag måste erkänna att jag älskar bebisar. Det är galet! Men att få hålla och gosa med en sån här sötnos gör en lycklig. Så är det bara! :)
Lilla Milou på 13 dagar var på besök i min studio igår, en tjej som tyckte det var otroligt spännande och inte riktigt ville sova. Men till slut fick vi lugn på henne och kunde ta massa gosiga bilder. Hur söt är hon inte?

Jag längtar otroligt mycket till när vi har en till liten bebis i familjen, för Noah får man inte kalla bebis längre. Då säger han till en att “nej jag är ingen bebis, jag är en stor pojke”. Vilket han självklart är! :D Men det blir mysigt när han får en lillebror som man kan gosa med när Noah blir less på mina pussar! ;)

1 Comment

  1. Pingback : Gravidfotografering i studio

Leave a reply

Your email address will not be published.