Skrattfylld fotografering

FotograFia_Ester_03

FotograFia_Ester_04

Jag har nog aldrig stött på en gladare liten tjej tidigare. Lilla Ester har precis fyllt 1 år och vi träffades för att föreviga hennes växt, det är lite skillnad från när jag fotade henne sist och hon bara var en vecka gammal. Så himla roligt att få följa med och se henne bli större och större.

Hon skrattade sig igenom hela vår fotografering, vilket var så underbart. Hon tyckte kameran var superrolig och stod och babblade hejvilt när vi tittade på bilderna hon och jag. Hur underbart gullig tjej som helst. Jag skrattade med henne under hela fotograferingen och det kommer bli jobbigt att välja bilder då hon är så söt med sitt fina leende, fantastiska ögonfransar och underbara lockar. Men ett jobb som jag gör med glädje, kommer nog fnissa mig igenom alla bilder då jag kommer ihåg hur gullig hon var med sitt skratt och babbel. :D

1 Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.