Broderkärlek

FotograFia_bröder_04

FotograFia_bröder_05

FotograFia_bröder_06

Bröder. Visst är dom bra att ha?!
Jag fotade dessa två fina bröder igår morse. Vi höll till på föräldrarnas gård där både skog, gräsmatta och berg fanns. Perfekt för två killar som dessa. Massa bus och energi som behöver lekas av. Det är så roligt att få vara med och fånga barnens äkta känslor när de busar och leker.

I dag är det årets varmaste dag. Det känns kan jag lova, hehe! Jag hade turen att kunna ta lite ledigt på förmiddagen och tillbringa den med min kusin och hennes döttrar vid en liten plaskdamm och svalka fötterna. Otroligt bra sätt att starta dagen på. Nu ska jag snart iväg och handla för jag ska grilla med lite vänner, vilket ska bli underbart! Jag älskar verkligen sommaren!

Leave a reply

Your email address will not be published.