Busig eftermiddag

Familjefotografering

Familjefotografering

Familjefotografering

En sen sommareftermiddag utomhus. Kan det bli mycket härligare än så? Det kändes i alla fall perfekt när jag mötte upp den här familjen med sönerna Elion och William som jag fotograferat flera gånger tidigare. Vi busade lite och fick till massa fina foton på familjen i kvällsvärmen. Elion är ett litet energiknippe som inte kan vara still och det är härligt att se busigheten i hans ögon. William är lite lugnare men ack så söt. Riktigt fina killar!

Det är sådär alldeles perfekt just nu, fint ljus och lagom varmt på eftermiddagen. Dock känner man att det börjar mörkna tidigare och tidigare, så snart är det väl mörkt. Men inte deppa! Får njuta av det ljus vi har just nu. :)
Jag har faktiskt en kärleksfotografering ikväll också i det där perfekta ljuset, så det kommer bli fantastiskt.

Leave a reply

Your email address will not be published.