En kväll på åkern

Familjefotografering

Familjefotografering

Familjefotografering

Ni vet när man bara känner att allt blir rätt? Så var det igår.

Jag hade nog en av mina favorit fotograferingar. I alla fall på två av mina favorit platser att fota. Först fotograferade vi vid vattnet på en liten udde med öar i bakgrunden och sedan på en åker strax innan solnedgång. Det var helt magiskt. Och det skadar inte alls att det var en supersöt liten tös och hennes föräldrar som var modeller. Det är jätteroligt att få fota på nya platser och jag kan inte annat än förälska mig lite i dessa. :)

Vi möttes vid Årsta havsbad och gick ner mot vattnet där, hittade en liten udde av stenar och sen några klippor, och sen en åker i närheten där som vi fotade dessa underbara bilder.

Passa på att boka in en fotografering i denna underbara sommarsol!

Leave a reply

Your email address will not be published.