Sam i eftermiddagssolen

FotograFia_barn_03

FotograFia_barn_04

Jag älskar verkligen det här vädret som vi har fått nu den senaste tiden. Äntligen! Det gör även att man har större möjligheter att fotografera utomhus, även på eftermiddagar. Ljuset är fint och värmen håller i sig. Precis som när jag träffade lilla Sam och hans föräldrar. En mysig fotografering i eftermiddagssolen med en glad liten kille.

I lördags hade jag även ett heldagsbröllop som jag sett fram emot så mycket till. Det var lite extra speciellt då brudgummen var en gammal klasskompis till mig från högskolan och jag även träffat bruden tidigare. En helt fantastisk dag med så mycket värme och kärlek. Åh! Jag vill verkligen inte att bröllopssäsongen ska ta slut! Mera bröllop tack. Skulle även vara roligt att få lite vinterbröllop, det är inte allt för vanligt. :)

Leave a reply

Your email address will not be published.