Syskonfotografering på en bänk

Syskonfotografering FotograFia

Ojoj så mycket som görs just nu, inser att jag inte uppdaterat bloggen på länge. Just nu är det mycket planering inför mitt öppethus som jag ska ha i min nya studio. Äntligen har jag en riktig studio att arbeta i, ska bli så himla roligt. På söndag är det öppethus för dom som vill komma och titta på den :)

I helgen var jag ute och fotograferade dessa söta syskon och deras föräldrar. Vi hade riktigt tur med vädret, det var helt perfekt och skönt med sol. Har varit alldeles för regnigt på senaste tiden tycker jag. Jag ser fram emot att träden ska ändra ännu mer färg och vi får de där alldeles underbara färgerna att fota.
Urgulliga barn i alla fall som gav mycket energi och glädje till vår fotografering.

Leave a reply

Your email address will not be published.