Mor och dotter

När Elinor och Elvira kom på besök var det inte en lugn stund i studion. Elvira skulle rita massor mellan alla foton, det var givetvis väldigt viktigt. Otroligt söt liten tös, sådär lill-gammal. Vi fick till massa bilder på dem båda, både tillsammans och separat. Elinor är en tjej jag gick en kurs med för många år sen nu och det var riktigt kul att få träffa henne igen. Det var en härlig stund i studion med dom båda! :)

Annars så har jag precis provat på att baka sockerfritt för första gången, får se hur det smakar! Familjen får bli provsmakare till helgen. Jag hoppas dom överlever. Haha! Det luktar då väldigt gott! Ska bli skönt med lite helg och familjetid.

Familjefotografering

Familjefotografering

Familjefotografering

Leave a reply

Your email address will not be published.