Tystnad

Det har varit fruktansvärt tyst här på senaste, vet inte riktigt vad som hände! Fullt upp helt enkelt. Jag jobbar och sliter, nu mest med bostadsfotografering och lite familje- och gravidfotograferingar. Men har massa nya projekt på gång som jag så ser fram emot!! Känner att jag fått tillbaka lite glädje av att planera mina egna fotograferingar, men de kan också ha att göra med att det är vår! :D älskar det! Ser fram emot vårens alla fotograferingar. Bara att boka in dom nu!

För några veckor sen så åkte jag över till en gammal klasskompis till mig, det var dags för lite nya porträtt på barnen som jag fotat tidigare. Men de växer ju så fort de rackarna! Så vi tog massa fina bilder i deras vardagsrum. Lycka för mig att de hade en vit vägg omringad av fönster. :D

Nu ska jag sätta mig och planera morgondagens fotografering! More to come!!

Syskonfotografering

Syskonfotografering

Syskonfotografering

Syskonfotografering

Leave a reply

Your email address will not be published.