Hemma hos Oliver

Nyfödd familj

I går utmanade jag mig själv lite grann. Den senaste tiden har det blivit mest fotograferingar i studion eller utomhus där jag själv kan påverka ljus och bakgrund. Men det var länge sen jag fotade hemma hos någon. Så när jag fick chansen att fota söta lilla nyfödda Oliver i hans hem så tog jag den! Det är alltid en utmaning då man inte innan vet hur det ser ut och vilka ljusmöjligheten man har. Men det är också så otroligt kul att få klura sig fram till det bästa.

Jag fotade alltså Oliver och hans föräldrar, vilket var så fint. En 12 dagars liten kille. Det är lite extra speciellt att fota hemma hos dom då det är i deras hem, där dom är vana att vara och där deras kärlek är samlad. Det gör det extra fint. Det blir en annan känsla när det är hemma-hos/livsstilsbilder.

Leave a reply

Your email address will not be published.