Lite pepp

Nyfödd

Lilla nyfödda Oliver i hans pojkrum.

Ibland behöver man en liten boost. Idag var en sån dag för mig, det har varit lite tungt. Ibland gräver man ner sig rätt mycket och livet blir lite extra jobbigt. Men tack vare min finaste och mest värdefulla vän Malin så fick jag tillbaka lite energi. Bara lite pepp hjälper!

Så nu sitter jag här vid datan med hög musik och mjukisbyxorna på för att fortsätta mitt redigerande och arbete. Tänkte ägna lite tid till att finna lite inspiration också och planera några fotograferingar. Så mycket några ord kan göra. Så om ni är i samma sits så ska ni veta att ni inte är ensamma och att ni alltid ska sätta er själva som är prio ett! Andra kommer i andrahand. Följ era drömmar och gör de som får er att må bra. Det är inte alltid enkelt, tro mig! Men det är så värt det.

Massa pepp från mig!!

Leave a reply

Your email address will not be published.